Actueel

Louis Swinkels
Beëdiging als wethouder

In de ingelaste gemeenteraadsvergadering die vanavond om 20.00 uur plaatsvindt wordt onze nieuwe wethouder Louis Swinkels beëdigd. Louis is nieuw aan het politieke firmament. Het aanstellen van een nieuwe wethouder betekent ook afscheid nemen van onze huidige wethouder Gonnie van Bussel. We willen haar hartelijk bedanken voor de inzet gedurende de afgelopen periode en Louis wensen we veel succes en wijsheid toe.

Lees meer
Informatie afgerond, formatie van start

Zùmmers Belang CDA heeft kennis genomen van de reactie van fractievoorzitter dhr. Klessens van Wij zijn Someren/VVD tijdens de raadsvergadering van donderdag 29 maart jl. en het krantenartikel in het Eindhovens Dagblad van 31 maart jl. waarin wethouder dhr. van de Moosdijk werd geciteerd.

Lees meer
Zùmmers Belang CDA wenst u
een Vrolijk Pasen

Wij wensen iedereen een heel Vrolijk Pasen!

Lees meer
.

Kiezers bedankt. Jammer genoeg hebben we het aantal zetels van 4 jaar geleden niet kunnen prolongeren. We zijn trots op de campagne die neer is gezet door een geweldige club mensen met Hart voor héél Someren. De basis voor de toekomst staat. Vandaar uit gaan we aan de slag!

Lees meer
Zorg dat uw stem niet verloren gaat!

Kiezers die niet in de gelegenheid zijn om zelf te gaan stemmen, kunnen hun stem ook per volmacht uitbrengen. Wilt u zelf gaan stemmen, maar heeft u geen vervoer naar het stembureau? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice! Lees hier meer.........

Lees meer