Actueel

Jongerendebat
Tel de vrouwen op deze foto!

Bij het jongerendebat, georganiseerd door de drie jongerencentra van onze gemeente (Comeet, Komokus en Nirwana) waren alle politieke partijen vertegenwoordigd. Hier heeft Louis Swinkels namens het Zùmmers Belang CDA mooi van de gelegenheid gebruik gemaakt om de campagne te verduidelijken. Ook hebben wij laten zien dat we op gebieden inhoudelijke specialisten hebben en dat onze partij breder is dan onze lijsttrekker! Ons voorstel om een jongerenpanel/jongerenparlement op te richten werd dan ook met enthousiasme ontvangen.

Lees meer
Jongerendebat in OJC de Comeet
Zùmmers Belang CDA

Op zondag 18 februari a.s. organiseert OJC Comeet een politiek jongerencafé (aanvang 14.00 uur). Het Zùmmers Belang CDA is uiteraard aanwezig. De jeugd is ons grootste goed in velerlei opzichten. De interesse om mee te praten en dingen te veranderen groeit enorm. Bij het Zùmmers Belang CDA zijn Daan Raijmakers, Rik Duijmelinck, Remy Bazen, Twan van den Boomen, Jannick Smits en Ferk van Kampen de verbindende factor naar de jongeren toe.

Lees meer
Zùmmers Belang CDA
Houdt van Someren!

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Dat is de reden dat wij vandaag onze campagne starten. Onze campagne in het teken van het “Groene hart”.

Lees meer
Oud-premier Ruud Lubbers overleden

Op 14 februari 2018 is oud-premier en minister van staat Ruud Lubbers op 78-jarige leeftijd overleden. Ruud Lubbers was in de periode tussen 1973 en 1994 Kamerlid, fractievoorzitter, minister, en minister-president voor eerst de KVP en later het CDA. Hij leidde drie kabinetten in de jaren ‘80 en ‘90, en is daarmee niet alleen de jongste maar ook de langstzittende premier van Nederland geweest.

Lees meer
Vrolijk carnaval

Zùmmers belang CDA wenst iedereen een vrolijke Carnaval toe!

Lees meer