Start Campagne
Start Campagne "Zó Doen Wij Dat!"

     Tijdens de druk bezochte ALV van Zummers Belang CDA is afgelopen week de aftrap verricht voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De aanwezige leden hebben door de unanieme vaststelling van de gevarieerde lijst, met daarop vijftig inwoners uit Groot Someren, het brede gemeenschappelijke Zummers belang voor alle inwoners nog eens nadrukkelijk onderstreept.

     Louis Swinkels zorgde er in zijn slotwoord voor dat iedereen ook direct met de neus in goede richting stond. Er hing een prima sfeer van saamhorigheid en gezelligheid in zalencentrum Centraal.

     Alle doelgroepen op de kieslijst staan met beide benen in de maatschappij en creëren een integrale gezamenlijke visie. Oa. Someren-Eind, Someren Heide, Lierop, Someren Dorp, jeugd, zorg, kwetsbaren, ondernemers, verenigingen, agrariërs, recreatie, horeca, MKB, KBO, wijkraden en detailhandel zijn vertegenwoordigd. Ongeacht waar je woont of werkt zet men zich in voor onze mooie gemeente.

     Deze brede Zummerse achterban levert input voor het 8 koppige kernteam. Zij voeden zich met meningen, standpunten en zienswijzes waardoor een natuurlijke open dialoog tussen politiek en inwoners ontstaat. “Daarmee kunnen we ‘op inhoud verbinden’. Dat is belangrijk”, aldus de lijsttrekker. “Als je ambitie hebt volksvertegenwoordiger te worden, dan dien je je continu af te vragen of je de goede dingen doet en goed luisteren en om je heen kijken. Ambitie is nodig, maar deskundigheid telt!

Van inzicht naar uitzicht.

Daar staan we voor, daar gaan we voor, in ons aller belang, het Zummers Belang!

Komende dagen wordt de kieslijst verder gepresenteerd. Houdt de (social) media goed in de gaten!

Zó Doen wij dat!